Limp Bizkit


El Limp Bizkit es un maga grupo musical del nu metal y rap metal que ay fundá na 1994 en Jacksonville, Florida, USA.

El Limp Bizkit en Le Zénith, Paris, Francia.

Maga miembro actualEditar

  1. Fred Durst
  2. Sam Rivers
  3. Wes Borland
  4. John Otto
  5. DJ Skeletor

Maga miembro anteriorEditar

  1. Mike Smith
  2. Rob Waters
  3. Terry Balsamo
  4. Scott Borland
  5. Sammy Siegler
  6. DJ Lethal

Maga discografiaEditar

Año Album Discografica
1995 Mental Aquaducts Independent
1997 Three Dollar Bill, Yall$ Flip Records/Interscope Records
1999 Significant Other Interscope Records
2000 Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water Interscope Records
2001 New Old Songs Interscope Records
2003 Results May Vary Flip Records/Interscope Records
2005 The Unquestionable Truth (Part 1) Geffen Records
2006 Greatest Hitz Geffen Records
2011 Gold Cobra Flip/Interscope Records
2014 Stampede of the Disco Elephants Cash Money

Maga referenciaEditar


Maga enlace externoEditar

El Wikimedia Comon tiene medio de comunicacion en relacion con: